Close
Logo Social Sales

Aankondiging samenwerking #SocialSales

Aankondiging samenwerking: Ventaris + MartijnRijk = Social Sales www.socialsales.eu ‪#‎socialsales‬

Traditionele sales is uit. Sales is een sociale aangelegenheid en bovenal persoonlijk.

Persoonlijk betekent luisteren en praten met de klant. Op persoonlijk niveau en met hulp van verschillende sociale media tools. Informatie gebruiken we om de klant te begrijpen en persoonlijk met de klant te communiceren met als resultaat kwalitatieve groei van de opbrengst.

De organisaties Ventaris en MartijnRijk.nl werken samen aan social sales kansen voor klanten en relaties. Wij zijn trots op onze partners OBI4wan, Delfin Connector, IO Network, Pluscloud, Podio en Nimble.

Logo Social Sales

veel dank aan www.zoolies.nl voor het creatieve proces en het schitterende resultaat

We werken al voor klanten en zijn in gesprek met relaties over onze DNA aanpak: zet je data en je netwerk optimaal in om de juiste aandacht aan jouw relaties te schenken. Dit betekent nieuwe relaties en klanten zonder een cold call te doen!

Over Marco Diks:
Vanuit mijn ervaring in sales en management, spreek ik dagelijks met Accountmanagers, Sales Managers, Commercieel Directeuren, Ondernemers, Marketing & Communicatie Managers over sales en marketing. Met name de enorme veranderingen in het commerciële speelveld leiden tot de vraag: “Hoe vinden we onze klanten, hoe krijgen we de klant zover dat ze (blijven) kopen en kan dat nog steeds op de traditionele manier?” Het antwoord laat zich raden.

Met deze vraag helpen wij onze klanten. Visie, Strategie, Organisatie, Sales en SocialSales Plan, de tooling, het gebruik daarvan en het ontwikkelen van de Social Sales Skill set. Alles komt aanbod.

Het resultaat is een Social Sales organisatie waarbij de klant koopt zonder een cold call te doen.

Over Martijn Rijk:
Ik breng energie en social sales inspiratie!

Met 15 jaar ervaring in sales, accountmanagement en business development heb ik veel verschillende bedrijven en organisaties op financieel, bedrijfsmatig en organisatorisch vlak van dichtbij gezien en meegemaakt. Dagelijks spreek ik ondernemers over hun uitdagingen.

Mijn frisse blik op de werkwijze van jouw mensen, systemen en organisatie geeft je inzicht in wat er anders kan binnen jouw organisatie om het resultaat te verbeteren. Ik geef advies over merk- en mensactivatie met behulp van medewerker participatie, de inzet van online techniek, crm, social & location (un)based.

Ik activeer mijn netwerk voor jou. Mijn inzet levert jouw organisatie extra waarde en nieuwe klanten op; Ik zorg ik voor een optimaal rendement van sales en marketing inzet.

5 Comments on “Aankondiging samenwerking #SocialSales

 • @SocialSales_eu
  21/05/2014 at 17:58

  Voor de avondploeg: Aankondiging samenwerking Ventaris & MartijnRijk.nl -> #SocialSales | http://t.co/0KECEtO6Th

  Beantwoorden
 • @martijnrijk
  21/05/2014 at 17:58

  Voor de avondploeg: Aankondiging samenwerking Ventaris & MartijnRijk.nl -> #SocialSales | http://t.co/1Yk514ENxP

  Beantwoorden
 • @martijnrijk
  25/05/2014 at 21:27

  Had jij het al gehoord -> Aankondiging samenwerking Ventaris van @marcodiks en MartijnRijk.nl #SocialSales – http://t.co/o9gb3PHXTj

  Beantwoorden
 • @MarcoDiks
  25/05/2014 at 21:28

  RT @martijnrijk: Had jij het al gehoord -> Aankondiging samenwerking Ventaris van @marcodiks en MartijnRijk.nl #SocialSales – http://t.co/o…

  Beantwoorden
 • @ZooLies
  25/05/2014 at 21:33

  RT @martijnrijk: Had jij het al gehoord -> Aankondiging samenwerking Ventaris van @marcodiks en MartijnRijk.nl #SocialSales – http://t.co/o…

  Beantwoorden
 • Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.