Close
The future is in the past

Pecha Kucha bij #SMC03

Via Facebook kreeg ik de vraag van Jan Willem Alphenaar of ik een Pecha Kucha wilde geven bij Social Media Club Antwerpen.
Herman Couwenbergh had tegen Jan Willem Alphenaar verteld dat ik dat wel kon…

Ik heb altijd wat te vertellen dus twitterde ik mijn antwoord:

Samen met Levi Witbaard van OBI4wan en Danny Steigerwald van Allround Experience hebben we een onderwerp bedacht: Serendipity is te voorspellen. En toen kon ik aan de slag met mijn Pecha Kucha.

Het Pecha Kucha concept werd in 2003 bedacht door Astrid Klein en Mark Dytham, twee architecten uit Tokio. Deze format heeft zich inmiddels verspreid over vele steden wereldwijd. Een Pecha Kucha-avond is een evenement waarbij deelnemers een diavoorstelling van 20 afbeeldingen presenteren, in een totale tijd van 6 minuten en 40 seconden. Elke afbeelding wordt daarbij precies 20 seconden getoond. Deze eisen dwingen de deelnemers creatief en to the point te zijn. Er zijn geen restricties betreffende de inhoud van de presentatie. Meestal probeert men een product of idee te presenteren.

Normaal praat ik anderhalf tot twee uur tijdens mijn presentaties en nu maar 6 minuut 40. Deze presentatie begon ik helemaal blanco.
Bekijk mijn slides op Slideshare:

Wil je de toelichting bij mijn slides weten? Tweet me; ik ga graag met je in gesprek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.